Sunday, August 14, 2011

Homemade Chocolate





Di buka utk tempahan sempena nak raya ni...cuma stok yg ada ialah bentuk bunga ros yg warna dark coklat (spt btk daun tu)...cmpuran ros ni hanyalah sample sahaja ye...filling dia i akan mix...filling yg ada ialah almond dan bertih yg mcm kt dlm kit kat n crispy tu...budak2 suka ni...storage dia kalau u all letak dlm peti...mmg bakal tercabut le gigi nk gigitnya...biarkn je dlm keadaan suhu bilik...baru le terasa kenikmatan kokonya itu...harga ni rasa cm dh murah....nk order x??
Harga:
RM15 - 33 PCS
RM25 - 66 PCS

No comments: