Sunday, August 14, 2011

Homemade Chocolate





Di buka utk tempahan sempena nak raya ni...cuma stok yg ada ialah bentuk bunga ros yg warna dark coklat (spt btk daun tu)...cmpuran ros ni hanyalah sample sahaja ye...filling dia i akan mix...filling yg ada ialah almond dan bertih yg mcm kt dlm kit kat n crispy tu...budak2 suka ni...storage dia kalau u all letak dlm peti...mmg bakal tercabut le gigi nk gigitnya...biarkn je dlm keadaan suhu bilik...baru le terasa kenikmatan kokonya itu...harga ni rasa cm dh murah....nk order x??
Harga:
RM15 - 33 PCS
RM25 - 66 PCS

Tuesday, August 9, 2011

3RD bIRTHDAY

netry ni adalah berkenaan dgn sambutan besday my son...x de niat pun nk cleebrate...cuma nait i mlm tu nk sesama ngn my son nk buatkn cupcake utk dia...pg tu dh wish...selamat hari lahir sayang...my mr H buat dek je...so terpk x pela x celebrate pun...mlm t buat projek cake tu....dh ptg mr H ajak g pasar ramadhan....singgah kt CIMB bank...ingatkn mr H nk amik duit...upanya dia belikan kek besday utk along...dlm hati i....la...ingatkn x amik port besday anak....mmg org lelaki x kecoh2 kn...btw...tqvm utk abah coz belikan along kek aiskrim...sedap....
 kek aiskrim yg yummmy....
tiup lilin dgn sedaya upaya...walaupun x terpdam...last2 abahnya tlong backup tiupan angin...
 standby utk potong kek
tara...

Member-member adik

 ini semua adalah request from mmber2 sekolah adik...kt kampung @ kelate...tqvm buat adik coz sudi membantu kakakmu ini mengembangkn my felt craft..kalaucket2 nk memotong huruf2 tu rajin le lg...but kalau dh byk lenguh jari jemari...tu yg makan masa cket nk siap (tp x le makan tahun ye)...
Ini adalah by foam....senang dan cantik....
 ha...yg ni latest from adik...masih panas lg...semlm baru poskn..harap2 semua mmber adik leh terima ye...lepas ni kalau nk order...dh x pakai huruf by felt ye...lepas ni just gunakan foam utk huruf...x larat nk memotong....
close up...