Wednesday, June 15, 2011

REQUEST BY ????

 yang ni adalah request dr Mr.Azad kt tmepat i keje...hope azad suka la ye...ni first time buat org cenggini...azad kata dia nk gntung kt kete dia...awer palk ckp patung yg i buat ni dh mcm patung yg tok bomoh nk santau org...betul ke??? tp x pela...trial kan....
 Ni kotak tisu comel request oleh pn Aju kita..mmber tmpt keje gak...seb baik dia nak simple je so sempatle i siapkan dlm masa 2 jam je...bunga tu coz dh x de idea sgt...jahit tgn je...pastu nk cepat punya pasal jahit tepi tu guna mr mach je....dlm kelam kabut tu coz mata dh x tahan..mr mach buat hal...godek punya godek...buka jantung mr mach...buat hal gak...check2 upa-upanya benang x betul...sakit jiwa...mr.mach..mr.mach...sket punya paal pun merajuk eah....
untuk x bg kotak tisu tu kuar...i just letak riben kecik je coz x de material lain...nk letak velcro kena tmbah keje...seb baik my brain ni ligat mencari helah (idea) utk mengatasi maslah ni..bijak...bijak....mlm t nk cuba setelkn nad punya baby quilt guna kain flannel tu...n next week nk setelkn name keychain order dari kawan2 moksu (my youngest sister)...jauh tu...sekolah kt kelantan....

No comments: