Sunday, June 26, 2011

keychain

 Ni adalah dari foam ye...dia mcm span gitu...but senang je...tp kena beli le dulu...coz kalau nk buat sendiri...hurmmmm..boleh tahan le penatnya...kalau sesapa nak order...harga dia mengikut saiz huruf n bilangan huruf..nnt sy upload harga dia ye...yg ni sample utk adik je utk promote kt mmber2 sekolah dia...
yang ni guna kain felt je..juga utk kwn2 adik...harga yg ni RM3.80/pc...ada yg nk order x???? huhu...kalau nk order just isi form order ye....

Wednesday, June 15, 2011

REQUEST BY ????

 yang ni adalah request dr Mr.Azad kt tmepat i keje...hope azad suka la ye...ni first time buat org cenggini...azad kata dia nk gntung kt kete dia...awer palk ckp patung yg i buat ni dh mcm patung yg tok bomoh nk santau org...betul ke??? tp x pela...trial kan....
 Ni kotak tisu comel request oleh pn Aju kita..mmber tmpt keje gak...seb baik dia nak simple je so sempatle i siapkan dlm masa 2 jam je...bunga tu coz dh x de idea sgt...jahit tgn je...pastu nk cepat punya pasal jahit tepi tu guna mr mach je....dlm kelam kabut tu coz mata dh x tahan..mr mach buat hal...godek punya godek...buka jantung mr mach...buat hal gak...check2 upa-upanya benang x betul...sakit jiwa...mr.mach..mr.mach...sket punya paal pun merajuk eah....
untuk x bg kotak tisu tu kuar...i just letak riben kecik je coz x de material lain...nk letak velcro kena tmbah keje...seb baik my brain ni ligat mencari helah (idea) utk mengatasi maslah ni..bijak...bijak....mlm t nk cuba setelkn nad punya baby quilt guna kain flannel tu...n next week nk setelkn name keychain order dari kawan2 moksu (my youngest sister)...jauh tu...sekolah kt kelantan....